Ondernemingen

U gaat een onderneming starten, of heeft al enige tijd een onderneming. Al uw beschikbare tijd heeft u nodig om van uw onderneming een succes te maken. U moet zich concentreren in waar u goed in bent.

Helaas is het zo dat de financiële administratie vaak niet adequaat wordt bijgehouden, omdat er geen tijd voor is. Dit kan u veel geld kosten!

Belastingaangiften die te laat worden ingestuurd, crediteuren die te laat worden betaald of een te late deponering van uw jaarstukken bij de Kamer van Koophandel kunnen u veel geld kosten. Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen!

Tegen een redelijk tarief kunnen wij uw administratie verzorgen, waarbij u zelf kunt aangeven wat u zelf doet en wat wij voor u kunnen doen.

Voorbeelden:

  1. U verzorgt zelf uw administratie, boekt deze zelf in en verzorgt zelf de aangiften omzetbelasting. Eenmaal per jaar ontvangen wij de gegevens en stellen de jaarcijfers voor u op en eventueel de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.
  2. U boekt zelf uw administratie in op een via ons aangeleverd internetadministratiepakket (iMUIS). Wij kijken digitaal mee en kunnen eventuele correctie’s en journaalposten inboeken. Uw administratie blijft up-to-date en na afloop van het boekjaar stellen wij de jaarcijfers en de belastingaangiften op.
  3. Wij regelen de gehele administratie, inclusief het inboeken voor u. Eens per maand of kwartaal brengt u de financiële stukken langs en wij verwerken ze voor u en doen de aangiften omzetbelasting.

Salarisadministratie

Wilt u alleen de salarisadministratie uitbesteden? Ook dat is mogelijk .

Waar wacht u nog op? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk onderhoud kunnen wij uw wensen bespreken.De gehanteerde tarieven zullen u zeker meevallen.