Dienstverlening

Bent u op zoek naar iemand die uw belastingaangiftes of administratie bijhoudt? Dan bent u bij administratie- en advieskantoor Westerwatering aan het goede adres. Lees snel verder wat wij u als particulier of als ondernemer te bieden hebben.

Indien u vragen heeft of een afspraak wil maken vragen wij u om contact met ons op te nemen.


 

Ondernemingen

Particulieren

company-building-iconU gaat een onderneming starten, of heeft al enige tijd een onderneming. Al uw beschikbare tijd heeft u nodig om van uw onderneming een succes te maken. U moet zich concentreren in waar u goed in bent.

Helaas is het zo dat de financiële administratie vaak niet adequaat wordt bijgehouden, omdat er geen tijd voor is. Dit kan u veel geld kosten!

Lees meer…

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Ieder jaar weer wijzigingen in de belastingwetten. Bestaat de ene aftrekpost nu nog wel of niet, of misschien alleen op bepaalde voorwaarden en met bepaalde drempels?Wij nemen u de zorg voor uw belastingaangifte uit handen. Door onze expertise en contacten met derden hebben wij op elke vraag het antwoord en heeft de belastingaangifte geen geheim meer voor ons.Voor de kosten hoeft u het niet te laten, vanaf € 40,- verzorgen wij uw aangifte.

Lees meer…

Scroll naar boven